✨ Kom och jobba med oss! Läs mer och ansök →

Skapa nyhetsbrev och nå ut med ditt budskap

Att skapa tillväxt för din verksamhet har aldrig varit enklare. Utforska kraften i Get a Newsletters användarvänliga plattform där även du kan maximera dina intäkter, öka din försäljning och bevara kundlojalitet.

Kom igång kostnadsfritt | Inget betalkort krävs | Avsluta när du vill

Skapa nyhetsbrev och nå ut med ditt budskap

Bli en del av 65 000+ användare som litar på Get a Newsletter

Brinken Bakar logotyp
Mister French logotyp
Swansons logotyp
My Perfect Day Logotyp
Ung Cancer logotyp
Teknikproffset logotyp
Drag & drop editor för nyhetsbrev

Drag & drop editor

Det ska inte inte vara krångligt att skapa och designa ett nyhetsbrev eller ett formulär. Tack vare våra lättanvändliga drag & drop editors kan du enkelt bygga ditt nyhetsbrev eller popup-formulär med olika typer av innehållsblock.

Med vår drag & drop editor för nyhetsbrev kan du lägga in texter, bilder och videos utan att ha någon tidigare kunskap av HTML. Svårare än så är det inte. 

  • Interaktiva element
  • Skapa och spara dina egna mallar
  • HTML-block för avancerade användare

Personaliserade nyhetsbrev

Skicka dynamiskt innehåll i dina nyhetsbrev med hjälp av olika typer av attribut utifrån den information du samlar in från dina kunder. Få varje kund att känna sig speciell genom att skicka personaliserade utskick och stå ut från mängden i dina kunders inkorgar.

personaliserade nyhetsbrev

Get a Newsletter passar vårt sätt att arbeta med nyhetsbrev. De möter vårt krav att skicka nyhetsbrev till en stor bas prenumeranter för ett rimligt pris.

Nyhetsbrevsverktyg

Att mäta och följa upp information ger dig möjlighet att snabbt kunna påverka och leda dina kampanjer mot önskat resultat.

Spåra trafiken från nyhetsbrevet till din hemsida med Google Analytics.

Läs om spårning

E-postleverans

Med Get a Newsletter som nyhetsbrevsverktyg kan du vara säker på att dina utskick kommer fram och inte betraktas som skräppost.

Genom att analysera din statistik från dina utskick så hjälper det dig att se hur väl dina kampanjer presterar och vad som behöver förbättras.

Sluta gissa och fatta bättre beslut med hjälp av insamlad data.

Läs om E-poststatistik

Responsiv design

Skapa nyhetsbrev som ser bra ut oavsett vilka enhet dina läsare använder för att se dem.

Nyhetsbrev kontra sociala medier

I grunden leder både nyhetsbrev och sociala medier till ökad varumärkeskännedom, ökade konverteringar och bibehållande av kundlojalitet.

Med nyhetsbrev kan du personalisera dina kampanjer för varje enskild prenumerant vilket leder till ökade konverteringsgrader, stärker din kundlojalitet och driva in trafik till din webbplats med med hjälp av tydliga call-to-actions.

Sociala medier ger dig större räckvidd att nå ut till med dina budskap, ökar varumärkeskännedom kraftigare och ger möjlighet att bygga kundrelationer på en djupare plan med tvåvägskommunikation.

Båda dessa kanaler har sina styrkor och svagheter där de är som starkast om du kombinerar dem tillsammans.

Nyhetsbrev kontra sociala medier

Nyhetsbrev - Mallar

Family newsletter template

Nyhetsbrev - vanliga frågor

Ett bra utformat nyhetsbrev är personligt, engagerande, och är riktad mot din målgrupp. Samtidigt behöver innehållet vara kort och koncist, samt gå rakt på sak där du bör kommunicera ut de viktigaste först.

I dagens samhälle är användare otåliga där du vill inte förlora läsarnas intresse genom att du drar ut på värdefull information.

Använda gärna en röd tråd i dina utskick som går i linje med dina övriga kanaler – igenkänning är kraftfullt och bygger varumärkeskännedom.

I grunden handlar engagemang om att innehållet ska relevantintressant och värdefullt för läsaren.

Relevans – Att innehållet är relaterbart till deras yrke, intressen och ämnen de bryr sig om.
Intresse – Att innehållet är underhållande, utbildande eller behagar läsaren.
Värde – Att läsaren lär sig något eller får användning utav det och finner innehållet av högt värde.

En bra öppningsfrekvens bör vara runt 20%, dock skiljer det sig beroende på vilken industri du befinner dig i. 

Det finns ingen generell standardisering vad en bra öppningsfrekvens faktiskt är, utan det kan vara en bra idé att ta reda på den genomsnittliga öppningsfrekvensen för din specifika industri och jämföra den statistiken mot din egen.

Nyckeln till hur ofta du bör göra dina utskick handlar om regelbundenhet och värdet i innehållet för dina läsare.

Du behöver hitta en balans mellan huruvida dina prenumeranter uppfattar dig som tjatig för att du gör dina utskick för ofta och samtidigt undvika att bli bortglömd för att du gör dina utskick för sällan.

Om regelbundenhet för din verksamhet innebär utskick en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång i månaden så lär du relativt fort märka det utifrån den respons dina läsare ger dig.

Vi på Get a Newsletter erbjuder en kostnadsfri plan som omfattar upp till 100 kontakter och 500 e-postutskick per månad med samma funktioner som den betalda planen.

Se våra prisplaner och hitta den perfekta lösningen för dig.

Utforska Get a newsletter

Se prisplaner

Se våra guider och e-böcker

Copy link
Powered by Social Snap