✨ Kom och jobba med oss! Läs mer och ansök →

Kraftfulla funktioner för att få ditt företag att växa

Get a Newsletter ger dig allt du behöver för att skapa snygga nyhetsbrev och kampanjer för att nå den tillväxt du eftersträvar i företaget.

Kom igång kostnadsfritt | Inget betalkort krävs | Avsluta när du vill

Personalisera med hjälp av attribut

Skapa och skicka nyhetsbrev för att maximera dina intäkter, öka din försäljning och bevara kundlojalitet.

På ett par minuter kan du snabbt och enkelt skapa responsiva formulär och enkelt kommunicera med dina besökare.

Skapa konverteringsfokuserade kampanjer för att öka dina intäkter och e-postlistor med hjälp av popup-formulär.

Funktioner

Drag & drop editor

Drag & drop editorn för nyhetsbrev ger dig full kontroll över layout och design, vilket gör att du kan fokusera på det viktiga i dina nyhetsbrev – att skriva engagerande innehåll för dina läsare.

Spårning

Fatta välgrundade beslut med hjälp av insamlad data när du skapar dina kampanjer. Förstå dig på dina kunder och deras beteenden så att du kan optimera din strategi till fullo och få ökad lönsamhet.

E-poststatistik

Med rapportingsverktyget kan du analysera data, följa upp nyckeltal och mäta engagemang från dina kampanjer. Med din insamlade data kan du fatta bättre beslut och med det få bättre effekt av dina e-postutskick.

Personalisering

Genom att personalisera varje e-postutskick skapar du en mer relevant och intressant upplevelse hos varje kund. Att vara personlig i din kommunikation bidrar till ökad tillit och engagemang hos dina kunder.

Mallar

Utforska mallar för nyhetsbrev och popup-formulär. Välj en mall som fallar dig i smaken, anpassa design i linje med ditt varumärke och starta upp dina kampanjer på nolltid.

Copy link
Powered by Social Snap