Enkätverktyget som ger dig värdefulla insikter

Samla feedback från dina kunder med vårt användarvänliga enkätverktyg så att du enklare kan fatta bättre och lönsammare beslut för din verksamhet i framtiden.

Enkätverktyget som ger dig värdefulla insikter

Skapa och skicka enkäter på ett och samma ställe

Du är inte längre beroende av olika tjänster för att skapa och skicka ut enkätundersökningar. Tillsammans med nyhetsbrev kan du på ett och samma ställe skapa hur många enkäter och utskick som du vill.

Skapa och skicka enkäter
Fatta bättre beslut

Skapa enkäter och få svar på dina frågor

Med Get a Newsletter kan du enkelt skapa enkäter för alla sorters målgrupper, oavsett om det handlar om kunder, deltagare eller medarbetare.

Du kan anpassa alla enkätfrågor efter eget behov för att effektivare kommunicera med din målgrupp på ditt sätt och få fler engagerade svar.

Med hjälp av dina svar kan du lättare fatta bättre beslut för din verksamhet i framtiden och minimera slöseri av dina resurser.

Skapa enkäter och få svar på dina frågor
Samla kundfeedback med enkätundersökningar
Samla kundfeedback

Ta reda på vad dina kunder verkligen tycker

Genom att skapa enkäter för dina målgrupper kan du samla information och ta reda på vad dina kunder tycker om ditt varumärke och dess produkter eller tjänster.

Den feedback du samlar från kunder och användare kommer ge dig svar på om det du gör är rätt eller fel och varför.

Det ger dig ett guldläge till att använda informationen för att ta din verksamhet i rätt riktning och samtidigt göra dina kunder ännu nöjdare, vilket i slutändan leder till ökad tillväxt för företaget.

Bli inspirerad

Vet du inte riktigt hur länge dina kunder har varit kund hos dig eller är du osäker på hur de upplever kvalitet och prissättning av dina produkter eller tjänster? Med Get a Newsletter kan du skapa enkätundersökningar för att mäta kundnöjdhet och få insikter om hur du kan förbättra kundupplevelsen.
Mät kundnöjdhet

Förbättra kundupplevelsen

Samla information om hur nöjda dina kunder är med företagets produkter, tjänster eller upplevelser och få insikter om hur du kan förbättra din verksamhet så att du kan ligga före konkurrenterna.

Använd mallen för kundnöjdhet eller NPS (Net promoter Score) och påbörja din resa mot en bättre kundupplevelse.

Mät kundnöjdhet och förbättra kundupplevelsen

Företag som litar på oss

Brinken Bakar logotyp
Mister French logotyp
Ung Cancer logotyp
Swansons logotyp

Fullpackad
med möjligheter

Skapa obegränsat antal enkätundersökningar

Du kan skapa och publicera hur många enkäter du vill och behöver inte bekymra dig över några begränsningar.

Informationssäkerhet

Din data är i säkra händer hos oss, både för dig och dina respondenter. All data lagras på egna servrar i Sverige.

Anpassa dina enkäter till ditt varumärke

Du kan enkelt anpassa dina enkäter efter ditt varumärke genom att lägga till företagets logotyp, färger och typsnitt.

Engagerad support

Måndag till fredag får du svar på dina frågor oftast inom en timme med tydliga svar om hur du löser ditt problem.

Get a Newsletter

Att samla insikter kräver inga tidigare kunskaper

Oavsett om du har ett litet eller stor företag kan du använda enkäter för att få värdefulla insikter i företaget och få reda på vad du ska göra för att bli mer framgångsrik.

Utan några tidigare kunskaper kan du enkelt skapa professionella och snygga enkäter och skicka ut dem till vem som helst, var som helst, när som helst.

Att samla insikter med enkäter kräver inga tidigare kunskaper

Drag & drop funktion

Med drag & drop funktionen kan du skapa enkäter på kort tid oavsett tidigare erfarenhet.

Ingen kodning

Med färdiga innehållsblock kan du enkelt bygga dina enkäter hur du vill, helt utan kodning.

Färdiga enkäter

Börja skicka enkäter direkt med färdiga mallar eller som inspirationskälla när du skriver dina egna enkätfrågor.

Powerful features to grow your business
Get a Newsletter

Mer än bara enkäter

Hos oss har du tillgång till mer än bara enkäter. Du kan skapa nyhetsbrev, landingssidor, formulär eller en kombination av alla för att effektivare skapa lönsamma kampanjer och lättare nå dina marknadsmål.

Mallar

Kom igång snabbt med enkätmallar och börja samla svar och få insikter i hur du kan förbättra din verksamhet.
Enkätmall för att mäta kundnöjdhet
Enkätmall för utvärdering av produkter
Enkätmall för utvärdering av tjänster

Vanliga frågor

De effektivaste enkätundersökningarna är korta, koncisa och har frågor i en logisk ordning. De innehåller en bra balans mellan korta svar och flervalsfrågor som ger respondenten specifik information.

Det är viktigt att dina frågor är tydliga och att du inte frågar två saker på samma gång. Du vill inte förvirra dina respondenter, det gör varken dig eller dem någon nytta.

Dessutom bör de flesta vara frivilliga och slutna frågor, samt vara neutralt formulerade för att undvika att respondenter ska bli påverkade av din frågeställning och därav ge dig ett svar som inte stämmer med verkligheten.

Det finns inget exakt svar då varje enkät och typ av undersökning kan se olika ut beroende på din situation och vad du vill få svar på. Som en generell regel bör det inte ta mer än 10 minuter att fylla i din enkät och ju kortare den är, desto större chans är det att dina respondenter svarar på samtliga frågor.

Vanligtvis innehåller en enkät mellan fem och tio frågor. Om du har engagerande frågor eller frågor med fritt svar kan det vara bra en bra idé att ställa färre frågor.

Har du enklare alternativfrågor, som till exempel ja och nej-frågor kan du ha fler frågor i din enkät då de inte är lika krävande för dina respondenter.

Att respondenter har möjlighet att kunna svara anonymt på din enkät gör att de inte behöver känna sig generade eller vara rädda för att bli dåligt behandlade tack vare sitt enkätsvar.

Resultaten blir inte heller påverkade av social önskvärdhet då respondenter inte längre behöver ta hänsyn till hur de kommer betraktas av andra i sin omgivning.

Genom att ge dina respondenter möjligheten att svara anonymt kommer de att bli mer bekväma med att svara ärligt, dina svarsfrekvenser ökar och du får mer detaljerad feedback.

Utforska Get a Newsletter

Prisplaner

Hitta den perfekta prisplanen för dig och ditt företag.
Kom igång kostnadsfritt – uppgradera när ditt företag växer.

Enkäter

Samla feedback från dina kunder och få svar på dina frågor för att du kan fatta bättre affärsbeslut i framtiden.