✨ Nyhet: Engagera dina kunder med SMS Läs mer → ✨ New: Engage your customers with SMS marketing Learn more →

Bli samarbetspartner med Get a Newsletter

Vi är alltid intresserade av samarbeten som gynnar alla parter. Ta gärna kontakt med oss för hur vi kan hjälpa varandra.

Skapa och skicka nyhetsbrev som levererar resultat

Hur kan vi hjälpa varandra?

Läs några idéer och bli inspirerad om hur vi kan hjälpa varandra framåt genom ett samarbete. 

Leverantör inom e-handel

Om du som företag levererar tjänster inom e-handel kan du öka mervärdet genom att erbjuda dina kunder ett bra verktyg för att skapa och skicka nyhetsbrev i samband med tjänsten.  

Webbhotell

Om ditt företag driver ett webbhotell och har stöd för e-postlistor kan du erbjuda dina kunder ett integrerat verktyg för nyhetsbrev – vilket förbättrar leveransbarhet, uppföljning och kontakthantering.

Våra samarbetspartners

Starweb integration

Starweb

Starweb är en e-handelsplattform som hjälper e-handlare att växa, oavsett om det är inom B2B, B2C eller internationell e-handel.

Nortic är ett verktyg som hjälper evenemangsarrangörer att ta kontrollen över sin biljettförsäljning och öka sina intäkter.

Loopia logotyp

Loopia

Loopia är Sveriges största och ledande webbhotell och erbjuder enkla och trygga tjänster inom allt från webbhotell till e-post.

Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta vlösningar för alla typer av e-handel.

Är du intresserad av att bli en samarbetspartner?