Gör besökaren till kund med landningssidor

Attrahera fler kunder med högkonverterande landningssidor som du på egen hand kan anpassa och optimera för att nå dina specifika marknadsmål.

Gör besökaren till kund med landningssidor

Kraftfulla funktioner som hjälper dig att kommunicera smartare

Du är inte längre beroende av olika tjänster för att skapa landningssidor och för att fortsätta kommunicera med de som har kommit in via en landningssida. Tillsammans med prenumerationsformulär och nyhetsbrev kommer kontakterna automatiskt in i tjänsten och du kan fortsätta kommunicera där landningssidan slutar.

Kommunicera smartare med landningssidor och nyhetsbrev
Få besökarna att göra det du vill

Landningssidor leder till fler konverteringar

En landningssida är en fristående webbsida som används i marknadsföring och marknadskampanjer där syftet är att övertyga besökaren till att utföra en specifik åtgärd.

Landningssidor hjälper dig att hålla besökare fokuserade på det du vill att de ska göra, vilket gör det till ett av de effektivaste verktygen till att driva trafik dit du vill och få fler konverteringar.

Landningssidor leder till fler konverteringar
Landningssidor skapar tillväxt för företaget
Förvandla besökarna till kunder

Skapa tillväxt för företaget

Oavsett om du vill driva trafik till dina produktsidor, skapa leads eller få fler prenumeranter till ditt nyhetsbrev kan du med landningssidor enklare fånga besökarnas intresse och driva dem mot önskad konverteringsåtgärd för att skapa tillväxt för företaget.

Bli inspirerad

Skapa slagkraftiga landningssidor som fokuserar på att samla in fler prenumeranter till ditt nyhetsbrev. Du kan enkelt kommunicera med besökarna vad de kan förvänta sig av dina utskick och vilket värde det ger dem – till exempel nyheter om nya produkter eller exklusiva erbjudanden.
Skapa landningssidor

Få fler prenumeranter

Kom igång med att designa snygga landningssidor som konverterar besökare till prenumeranter och få större räckvidd med dina nyhetsbrev så att du kan öka tillväxten ytterligare i ditt företag.

Använd mallen för att börja samla in fler prenumeranter till din e-postlista och nå ut till fler med dina nyhetsbrev.

Få fler prenumeranter med nyhetsbrev

Företag som litar på oss

Brinken Bakar logotyp
Mister French logotyp
Ung Cancer logotyp
Swansons logotyp

Fullpackad
med möjligheter

Skapa obegränsat antal landningssidor

Du kan skapa hur många landningssidor du vill och behöver inte bekymra dig över några begränsningar.

Snabb laddhastighet

Du kan räkna med snabba landningssidor som hjälper dig att få fler konverteringar, kunder och försäljning. 

Obegränsat antal besökare och leads

Det finns inga begränsningar i hur många besökare dina landningssidor kan ta emot eller antal leads du kan skapa med dem.

Engagerad support

Måndag till fredag får du svar på dina frågor oftast inom en timme med tydliga svar om hur du löser ditt problem.

Get a Newsletter

Enkelheten i att skapa snygga landningssidor

Med den lättanvända drag & drop editorn är du inte längre i behov av webbutvecklare eller kodkunskaper för att skapa och designa landningssidor till dina kampanjer.

Du eller ditt team kan utan några förkunskaper skapa snygga landningssidor med professionell design och vara säker på att de ser bra ut både för mobil och dator.

Du sparar både tid, onödiga kostnader och kan anpassa din kommunikation när och hur du vill.

Enkelheten i att skapa snygga landningssidor med Get a Newsletter

Drag & drop funktion

Med drag & drop funktionen kan både den erfarna och oerfarna användaren skapa landningssidor på kort tid. 

Ingen kodning

Med färdiga innehållsblock kan du enkelt bygga dina landningssidor hur du vill, helt utan kodning.

Färdiga mallar

Använd färdiga mallar som inspiration eller som utgångspunkt när du bygger dina egna landningssidor.

Mer än bara landningssidor med Get a Newsletter
Get a Newsletter

Mer än bara landningssidor

Hos oss har du tillgång till mer än bara landningssidor. Du kan skapa nyhetsbrev, enkäter, formulär eller en kombination av alla för att effektivare skapa lönsamma kampanjer och lättare nå dina marknadsmål.

Mallar

Kom igång snabbt med mallar för landningssidor som är designade med en sak i åtanke – att öka tillväxten i ditt företag.
Landningssidor för lanseringar
Landningssidor för medlemserbjudanden

Vanliga frågor

En landningssida en fristående webbsida som oftast skapas i samband med olika marknadsföringssyften och specifika marknadskampanjer. Med Get a Newsletter är dina landningssidor helt oberoende av din vanliga webbplats.

Det är på en landningssida en besökare hamnar efter att ha klickat sig till den via olika digitala kanaler, som till exempel e-post, annonsering och sociala medier.

Landningssidor, till skillnad från vanliga webbsidor, har egentligen bara en uppgift och ett mål – att vara tillräckligt intresseväckande och övertygande att dina besökare utför en önskad handling (call-to-action).

Eftersom landningssidor är så fokuserat på att få besökarna att göra det du vill att de ska göra, är det ett av de bästa verktygen till att öka konverteringsgraden i dina marknadsföringskampanjer.

Det finns en hel del olika typer av landningssidor och olika sätt att använda dem beroende på vad du själv vill uppnå.

Här kommer ett par exempel:

1. Försäljning – Vill du sälja dina produkter och tjänster eller ge erbjudanden och rabatter kan du använda landningssidor till att visa upp vad du har att erbjuda och hur en besökare ska kunna ta del av det.

2. Leads – Du kan använda landningssidor för att samla in e-postadresser och kontaktuppgifter. Passar perfekt för dig som säljer tjänster, bokningar och konsultationer.

3. Informationssidor – Om du som företag eller individ på ett smidigt sätt vill kunna dela med dig av alla dina digitala kanaler på ett samlat ställe så är en landningssida ett bra alternativ för just detta.

4. Registreringar – Du kan med hjälp av en landningssida både informera hur besökare ska gå tillväga för att registrera sig hos dig och samtidigt samla registreringarna på ett och samma ställe.

Landningssidor är ett suveränt verktyg för de flesta digitala marknadskampanjer och när du vill dela med dig av information. I varje scenario nedan ser du att de fokuserar på ett enda mål, vilket är viktigt för att få besökare att göra det du vill få de att göra.

Ett par scenarion där landningssidor är ett bra val:

  • Gentech vill köra annonsering med Google Ads som riktar sig mot en landningssida som visar upp deras produkter eller tjänster och vilka fördelar de har.
  • Matsmart vill skapa en landningssida med ett riktat erbjudande till de som prenumererar på deras nyhetsbrev.
  • Casper ska öppna en ny butik inom 30 dagar och vill bygga upp en hype digitalt inför lanseringen.
  • Influencern Olivia har 7 olika sociala plattformar och vill samla dem på ett och samma ställe där hon kan länka till samtliga kanaler.
  • Yoga Gym ska inom kort hålla i ett event och är i behov att kunna informera och samla anmälningar till de som vill delta i eventet.
  • Sports Performance vill se hur intresserade tidigare och befintliga kunder är av en ny produkt innan de lanserar det på marknaden.

Utforska Get a Newsletter

Prisplaner

Hitta den perfekta prisplanen för dig och ditt företag.
Kom igång kostnadsfritt – uppgradera när ditt företag växer.

Landningssidor

Attrahera fler kunder med högkonverterande landningssidor som du på egen hand kan anpassa och optimera för att nå dina marknadsmål.