Bygg din mailista och få fler kunder

Driv konvertering med prenumerationsformulär och nå den tillväxt du eftersträvar. På ett par minuter kan du skapa responsiva formulär och enkelt kommunicera med dina besökare.
Olika layouts for prenumerationsformulär från Get a Newsletter

Bli en del av 65 000+ användare som förlitar sig på Get a Newsletter

Få besökare att bli prenumeranter

Få besökare att bli prenumenanter

Fånga dina besökares uppmärksamhet genom olika typer av formulär och se hur kraftfullt prenumerations- och popup-formulär är för att växa din e-postlista och stötta din marknadsföringsstrategi.

Du kan enkelt bädda in våra prenumerationsformulär på din webbplats eller välja att placera dem i dina nyhetsbrev. Du kan även skicka dem i en länk som du kan dela på sociala medier eller till potentiella kunder.

Stor flexibilitet

Personalisera dina prenumerationsformulär

Genom att använda olika typer av attribut kan du personalisera varje e-postutskick och skapa en mer relevant och intressant upplevelse för dina läsare.

Responsiv design

Du behöver inte oroa dig om vilken enhet dina besökare använder sig utav när de besöker din webbplats eller läser dina e-postutskick. Alla våra mallar har responsiv design för alla sorters plattformar.

Anpassa design efter ditt varumärke

Anpassa text, typsnitt, färger och bilder för att det ska gå i linje med ditt varumärkes grafiska profil. Använd våra mallar som utgångspunkt och inspireras för att komma igång.

Anpassa formulären efter dina behov

Välj och anpassa våra olika formulär efter ditt behov, målgrupp och var i kundresan dina potentiella kunder och kunder befinner sig, så att du kan nå högst möjliga exponering.

  • Visa upp ditt prenumerationsformulär på din webbplats genom att enkelt kopiera och klistra in formulärets HTML-kod.

  • Du behöver ingen webbplats för att komma igång med våra prenumerationsformulär. Vi sätter upp ditt formulär och ger dig en länk som du bland annat kan placera på dina digitala kanaler, i din e-postsignatur eller till potentiella kunder.

Utforska Get a newsletter

Se prisplaner

Se våra guider och e-böcker

Copy link
Powered by Social Snap