✨ Kom och jobba med oss! Läs mer och ansök →

Få fler prenumenanter med formulär

Driv konvertering med prenumerationsformulär och nå den tillväxt du eftersträvar. På ett par minuter kan du skapa responsiva formulär och enkelt kommunicera med dina besökare.

Kom igång kostnadsfritt | Inget betalkort krävs | Avsluta när du vill

Snygga och responsiva prenumerationsformulär

Bli en del av 65 000+ användare som litar på Get a Newsletter

Brinken Bakar logotyp
Mister French logotyp
Swansons logotyp
My Perfect Day Logotyp
Ung Cancer logotyp
Teknikproffset logotyp
Få besökare att bli prenumeranter

Från besökare till prenumenant

Fånga dina besökares uppmärksamhet genom olika typer av formulär och se hur kraftfullt prenumerations- och popup-formulär kan vara för att växa din e-postlista och stötta din marknadsföringsstrategi.

Du kan enkelt bädda in våra prenumerationsformulär på din webbplats eller välja att placera dem i dina nyhetsbrev. Du kan även skicka dem i en länk som du kan dela på sociala medier eller till potentiella kunder.

Stor flexibilitet

Personalisera dina prenumerationsformulär

Genom att använda olika typer av attribut kan du personalisera varje e-postutskick och skapa en mer relevant och intressant upplevelse för dina läsare.

Responsiv design

Du behöver inte oroa dig om vilken enhet dina besökare använder sig utav när de besöker din webbplats eller läser dina e-postutskick. Alla våra mallar har responsiv design för alla sorters plattformar.

Anpassa design efter ditt varumärke

Anpassa text, typsnitt, färger och bilder för att det ska gå i linje med ditt varumärkes grafiska profil. Använd våra mallar som utgångspunkt och inspireras för att komma igång.

Anpassa formulären efter dina behov

Välj och anpassa våra olika formulär efter ditt behov, målgrupp och var i kundresan dina potentiella kunder och kunder befinner sig, så att du kan nå högst möjliga exponering.

  • Visa upp ditt prenumerationsformulär på din webbplats genom att enkelt kopiera och klistra in formulärets HTML-kod.

  • Du behöver ingen webbplats för att komma igång med våra prenumerationsformulär. Vi sätter upp ditt formulär och ger dig en länk som du bland annat kan placera på dina digitala kanaler, i din e-postsignatur eller till potentiella kunder.
Anpassningsbara prenumerationsformulär

Utforska Get a newsletter

Se prisplaner

Se våra guider och e-böcker

Copy link
Powered by Social Snap